VÆRTERNE

Michelle Josefsen
Michelle Josefsen

Vært på Silkeborgs Bedste Morgen

 

Hej, jeg hedder Michelle! Hver morgen er det mig, der får dig ud af fjerene og skubbet dig godt igang med dagen. Det gør jeg med sjov, spas og selvfølgelig den bedste musik. Lyt med alle hverdage fra kl. 06-10.
Du kan også høre mig præsentere vores ugentligt hitliste Silkeborgs Bedste Top 40, lørdag kl 14.

Jan Bjerrum
Jan Bjerrum

Vært på Silkeborgs Bedste Aften

 

Hej, jeg hedder Jan! Hver aften indtager jeg studiet og giver dig den bedste musik til dine hverdagsaftener – og mon ikke der også kommer lidt spas oveni hatten! Lyt med alle hverdage fra kl. 17-20.

Emilia Pabst
Emilia Pabst

Vært på Silkeborgs Bedste Weekend - Søndag aften og Silkeborgs Bedste Aften - onsdag

 

Hej, jeg hedder Emilia! Hver søndag sidder jeg i studiet og slutter weekenden af med den bedste musik. Lyt med hver søndag aften fra kl 18 – 22.

Du kan også høre mig onsdag aften, hvor jeg følger dig igennem aftenen med den bedste musik. Lyt med onsdag aften fra kl 20 – 22.

Melissa
Melissa

Vært på Silkeborgs Bedste Aften - torsdag

 

Hej, jeg hedder Melissa! Hver torsdag aften sidder jeg i studiet med masser af god musik! Lyt med hver torsdag fra kl 20 – 22.

Lars Kethmer
Lars Kethmer

Vært på Silkeborgs Bedste Eftermiddag

 

Hej, jeg hedder Lars! Hver eftermiddag sørger jeg for at holde dig opdateret på hvad der sker lokalt og globalt – selvfølgelig med masser af god musik til hjemturen! Lyt med alle hverdage fra kl. 13-17.
Du kan også høre mig lørdag formiddag, hvor jeg opdaterer dig på ugen der gik lokalt og globalt. Lyt med fra kl 10 – 14 lørdag.

Kathrine Farbosund
Kathrine Farbosund

Vært på Silkeborgs Bedste Weekend - Søndag eftermiddag

 

Hej, jeg hedder Kathrine! Hver søndag holder jeg dig kørende med den bedste musik til din weekend. Lyt med hver søndag eftermiddag fra kl. 14-18.

Jay Jay
Jay Jay

Vært på Silkeborgs Bedste Aften - mandag og tirsdag

 

Hej, jeg hedder Jay Jay! Hver mandag og tirsdag følger jeg dig igennem aftenen med masser af god musik og fortællinger om de kendte. Lyt med mandag og tirsdag aften fra kl 20 – 22

Download vores app

Download vores app og ha’ Radio Silkeborg lige ved hånden.